Total Visits: 216
2014 Piala FIFA Globe




PackBots bakal sebar ing Brasil saindhenging 2014 Worldcup Fútbol mangsa okezone bola ngirim a high tech cara saka keamanan. Negara kang panguwasa wis menthekake sing $ 7,2 millionwith PackBot kang originators 30 saka bot militer. Robot bakal dakbalekake kabeh liwat Brasil kang 12 Sponsor kutha, sak bal-balan cocog kanggo Foster keamanan lan bantuan njelasno item sembarang jelas.

taun kasil 1930 Uruguay 4 Argentina 2 1934 Italia 2 Republik Ceko 1 1938 Italia 4 Hongaria 2 1950 Uruguay 2 Brasil 1 1954 West Germany 3 Hongaria 2 1958 Brasil 5 Swedia 2 1962 Brasil 3 Republik Ceko 1 1966 Inggris 4 West Germany 2 1970 Brasil 4 Italia 1 1974 West Germany 2 Landa 1 1978 Argentina 3 Landa 1 1982 Italia 3 West Jerman 1 1986 Argentina 3 West Jerman 2 1990 West Germany 1 Argentina 0 1994 Brasil 0 Italia 0 1998 Prancis 3 Brasil 0 2002 Brasil 2 Jerman 0 2006 Italia 1 France 1 2010 Spanyol 1 Landa 0

Argentina, Uruguay , USA lan Yugoslavia saben menang sing kelompok individu kanggo nduweni kanggo semifinal . Ing pungkasan, sarwa dumadi lan pemandangan- turnamen favorit Uruguay conquered Argentina 4-2 ngarsanipun Bunch saka 93,000 Folks, lan dadi negara pisanan menang Worldcup host pilihan sunting Ing Kawitan- World Cup pungkasan, dianakaké ing 30 Juli 1930, 93.000 penonton nyawang ing minangka Uruguay conquered Argentina 4-2 ing re- pertandingan 1928 Olympic emas - medhali match. Uruguay tindak menang sawijining 2 Piala Donya ing 1950 kanthi Triumph 2-1 liwat Brasil ing Rio de Janeiro .

Sajrone kawitan -babak ing Worldcup , olahraga sawise olahraga , sawetara pengamat lan analyzers kasebut iku, kanggo wektu banget pisanan ing latar mburi saka Worldcup , Afrika wis 6 reps . Bener , iku paling Afrika Sudamala tau ing Worldcup FIFA . Understanding long mesthi kesah dening Afrika bangsa duwe kelompok luwih mumpuni kanggo Worldcup , referensi umum dening saperangan Eropa lan Amerika Serikat media pabrik paling cedhak kanggo jumlah mirunggan saka tim Afrika bebarengan karo bebaya kakurangan ana luwih saka 1 maringaken pisanan -babak hark bali menyang macem-macem pesen.

Sawisé pangembangan Worldcup bola indo , ing 1932 Panas Olimpiade , dianakaké ing La , durung dienggo ngemot bal-balan kalebu ing program amarga saka pangenalan kurang saka athletik ing Amerika, minangka Amérika bal-balan iki akeh ing ajining diri. fifa.com lan IOC tambahan bedho liwat ngadeg saka hobbyist pemain, lan kanthi mangkono bal-balan iki dropped ing Game. 12 bal-balan Olympic bali ing 1936 Panas Olimpiade , nanging iki saiki nglimputi dening Piala Donya luwih esteemed . Kanggo saben panatik bal-balan seneng banget , teka kanggo final Worldcup 2014 wong iku sawijining iso lali lan agawé manggih .